Party: Karácsonyi Retro Disco ★ City Disco (2017/12/23)

> >

Party: Karácsonyi Retro Disco ★ City Disco (2017/12/23)

2017 / 12 / 23

Van egy ünnep, amit minden évben nagyon várunk! Ilyenkor hazaérkezik a sok barát, ismerős, rokon, családtag külföldről... Örülünk nekik, és alig várjuk, hogy legalább ekkor kicsit kimozduljunk együtt... Mi várunk benneteket!

KARÁCSONYI RETRO DISCO - RETRO ÁRAKON!

★★★ WELCOME DRINK A BEJÁRATNÁL: MÉZESPÁLESZ ★★★

▲ RETRO DEEJAY: ALEN

RETRO ITALOK: RUM+COLA 80 din / V.B.K. 80 din / VODKA+NARANCS 80 din / KONYAK+COLA 80 din / VODKA+7UP 80 din /

MUSIC: 80's x 90's x 2000's & EX-YU

BELÉPŐ: 200 rsd
40 ÉV FELETT A BELÉPŐ INGYENES!

ALSÓ KORHATÁR: BETÖLTÖTT 20. ÉLETÉV

HELYSZÍN: HELYI KÖZÖSSÉG ÉPÜLETE, LUDAS (CITY DISCO)

★ BUSZJÁRATOK A RETRO BULIKBA NEM KÖZLEKEDNEK!!!

★ A LEFOGLALT SZEPARÉKAT, ASZTALOKAT AZ ÓRIÁSI ÉRDEKLŐDÉS MIATT 23 ÓRÁIG TUDJUK FENNTARTANI, UTÁNA ÁTADJUK MÁSOKNAK A HELYET! KÉRJÜK ÉRKEZZETEK IDŐBEN!

HÁZIREND / KUĆNI RED:
-------------------------------------------------
A rendezvényről hang-, kép- és videó felvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a rendezvényszervezőkkel szemben. A rendezvényre történő belépéssel egyidejűleg elfogadod, hogy amennyiben olyan képi felvétel készül amelyen Te is látható vagy, azzal kapcsolatban semmilyen követeléssel nem léphetsz fel sem a rendezőkkel, sem a felvétel készítőivel, sem annak jogos használóival szemben. Magáncélú kép- és hangfelvétel a rendezvényen csak telefonnal készíthető.

-------------------------------------------------

O manifestaciji se pravi audio, foto i video snimak. Prisutni, koji se pojavljuju na snimcima, mogu se poimeničiti jedino uz njihovu saglasnost, ali ne mogu imati nikakva potraživanja prema autorima snimaka ili organizatorima manifestacije. Ulaskom na manifestaciju istovremeno prihvataš, da ukoliko se pravi snimak, na kojem se i ti pojavljuješ, ne možeš imati nikakva potraživanja prema organizatorima manifestacije, autorima snimaka kao ni prema ovlašćenim korisnicima istih. Fotografija, video i audio snimak za sopstvene potrebe mogu se praviti samo telefonom.

-------------------------------------------------

A RENDEZVÉNY TERÜLETÉRE ALKOHOLT BEHOZNI TILOS! | A BELÉPTETÉS JOGÁT A RENDEZŐSÉG FENNTARTJA ! | ŐRIZETLENÜL HAGYOTT ÉRTÉKTÁRGYAKÉRT A RENDEZŐSÉG FELELŐSSÉGET NEM VÁLLAL!

-------------------------------------------------

ZABRANJENO JE UNOŠENJE ALKOHOLNIH PIĆA NA PROSTOR MANIFESTACIJE!
ODOBRAVANJE ULASKA JE PRAVO ORGANIZATORA!
ZA NEPRIJAVLJENE STVARI OD VEREDNOSTI ORGANIZATOR NE PRIMA NA SEBE NIKAKVU ODGOVORNOST!