Party: Sunday Madness S02E11-Mid-Season Finale!

> >

Party: Sunday Madness S02E11-Mid-Season Finale!

Za sve simpatizere Sunday Madness-a i dobrog provoda u Nišu i okolini imamo jednu dobru i jednu lošu vest. Dobra je da i ove nedelje smo sa vama u starom terminu i na starom mestu a loša je da ce to biti poslednje okupljanje u ovoj kalendarskoj godini. Dakle, poslednja, idealna prilika da se dobro napijete (što je opšte poznata stvar i podrazumeva se), pridjete devojci koju šmekate poslednjih par nedelja u Vavilonu (jer ako sada ne učinite to sledeća prilika je tek sledeće godine, a to je daleko) ili, pak, odradite generalnu probu Nove Godine, jer, kao što ste se i uverili u to do sada, nedeljom uveče je provod ludji nego u najludjoj noći! U poverenju druženje nastavljamo za SRPSKU NOVU GODINU, ali do tada nikome ni reč. :)
U poslednjoj žurci ove kalendarske godine, Sunday Madness Party ekipa je u saradnji sa EXPO studiom odlučila da dodeli slici sa najviše lajkova jedan gratis profi FOTO SESSION, dok CLOCK Travel drugoplasiranoj slici poklanja doček NOVE GODINE na OHRIDU!
VIDIMO SE U NEDELJU!

Muziku peva famozni DJ Mande!

Promocije:
*Flasa 0.7 Johnny Walker- 3000 din
*Flasa 0.7 Smirnoff- 2800 din
*Pivo 0.3l- 100din ; 0.5l-150 din
*Promo cene koktela ;)

Rezervacije: 0643911135

Powered by: ClockTravel Nis & Expo Studio!

Invited: Milica Mladenovic, Nikola Rajovic, Dina Milojkovic, Vladimir Živadinović, Ilija Milutinovic, Milena Papic, Jelena Zivkovic, Isidora Savović, Vedrana Tomic, Nevena Jovanovic, Nataša Stanković, Ivan Arsić, Анђела Бабић, Ivana Lazic, Stefan Zarev, Jelena Maksimović, Milan Stančić, Milan Nedeljkovic, Aleksandra ஜ Spaseski, Dasha Timoshenko, Saska Lamberti show more »