Party: MORESOUNDS Live! :: 21.03

> >

Party: MORESOUNDS Live! :: 21.03

All That Bass presents

Subota, 21. mart 2015. DOT

Moresounds LIVE! (Paris, France)

Rahmanee
Rasheed
Necone
Side1


U poslednjih nekoliko godina sa ekspanzijom juke i footwork muzike (koja deli dosta zajedničkih momenata sa drum&bass-om i jungle-om) i sam drum&bass prihvata ove srodne žanrove i njihov uticaj koji praktično formira novi talas. Među najpoznatijim imenima koja su se u njemu istakla su svakako Om Unit, Machinedrum, Fracture, Skeptical, Dub Phizix, Sam Binga i Moresounds.

Kao deo ovog novog talasa, Moresounds je trenutno jedno od najaktuelnijih i najperspektivnijih imena na globalnoj drum&bass sceni. Pored krajnje autentičnog i već prepoznatljivog zvuka koje predstavlja sudar reggae i dub kulture sa hiphop-om, jungleom, drum&bassom i footworkom, izdanja za beskompromisne lejblove Cosmic Bridge (Om Unit) i Astrophonica (Fracture) ga pozicioniraju kao jednog od producenata od kog se puno očekuje. Sa odličnom produkcijom dolazi i sjajan Live nastup koji obogaćuje sam DJ nastup producentskim momentima i čini ga krajnje autentičnim.

Subota 21. mart u klubu DOT je jedinstvena prilika da ga čujete i uverite se zašto ga je prestižni FACT magazin uvrstio u Top 10 drumn&bass imena u 2015. na koje treba obratiti pažnju. Pored njega, nastupiće i domaćini, beogradska ekipa All That Bass koju čine Rahmanee, Necone, Side1 i MC Rasheed.

Cena karte: 300 din do 00h, 400 din posle 00h.

https://www.youtube.com/watch?v=mS7Ggbv7uMU
https://www.facebook.com/events/964994120202170/
http://www.factmag.com/2015/01/18/10-drum-bass-producers-to-watch-in-2015/6/

https://soundcloud.com/moresounds

Invited: Maja Jovanović, Diana Gacesa, Miloš Hadžić, Jelena Vidojević, Nemanja Vlahović, Milos Djurica, Danijela Tosic, Sofija Cvetkovic, Teodora Babović, Darko Zdravkovic, Tamara Bijelic, Hristina Petrovic, Jovana Tirnanic, Saša Potežica, Nikola Jović, Selma Hadzic, Vedad Hadžić, Bojan Vicentijevic, Čkode Iz Vode, Žarko Lelovac, Adam Boc show more »