Party: BODY TWITCH presents Neutron & Schlitz // MINT // 6.12. //

> >

Party: BODY TWITCH presents Neutron & Schlitz // MINT // 6.12. //

Saturday night with Body Twitch

LINEUP:

Bojan Musulin a.k.a. Neutron [WAXX TRAX]
Marko Miloshevic a.k.a. Schlitz [WAXX TRAX]

BIO:


Bojan Musulin aka NEUTRON bavi se izvođenjem i produkcijom različitih žanrova elektronske muzike, pri čemu preferira muziku za ples. U svojim DJ setovima prolazi kroz house, acid, dub, techno i minimal, ali se ne plaši eksperimenata i izlaska iz tih okvira. Puštao je na EXIT festivalu 2011. godine, na Love Festu 2013. godine, i to kao jedan od pobednika muzičkog konkursa Mlade Nade. U 2014 imao je zapažen nastup na MAD in Belgrade festivalu.

Kao Neutron nastupio je i u skoro svim beogradskim underground klubovima - Šećer, Drugstore, 20/44, Svemirska Kafana, MINT, Geca, KPTM. Muziku je do sada izdavao za etikete Kidz Luv Techno, Decoded Mini, Wandler, Seta Label, Cloud Of Silence, Fat Blonde, a brojna izdanja su trenutno u pripremi. Od 2013. vodi i sopstveni label WAXX TRAX™ na kome uskoro izdaje svoj drugi album "Substance". Bojan se takođe bavi i organizovanjem žurki sa svojom ekipom i vredno radi na materijalima za svoje live nastupe.

http://www.fb.com/neutronmusik

Marko Miloshevic aka SCHLITZ je, zajedno sa Bojanom jedan od osnivača etikete WAXX TRAX, portala Taktika, kao i serije događaja pod imenom THE GROOVE. Kao dete džez muzičara, oduvek je bio u kontaktu sa muzikom. U svom rodnom gradu još kao srednjoškolac je organizovao posećene hip-hop i dnb žurke, i bio je član kolektiva B23.

2007 godina predstavlja prekretnicu u njegovom muzičkom ukusu i izrazu kada se apsolutno posvećuje 4x4 elektronskom zvuku. Od tada prolazi kroz različite muzičke faze, i usavršava tehniku rada na 3 decka. Povremeni izleti u produkciju zvuka naslućuju svetlu budućnost i u ovom polju. Kao promoter i PR manager Taktike, od 2011e organizovao je preko 50 događaja.

http://www.fb.com/schlitzmusik

WAXX TRAX:

http://www.mixcloud.com/waxxtrax/
http://www.facebook.com/waxxtrax
http://soundcloud.com/waxx-trax
http://twitter.com/waxxtwax

Taktika:

http://www.facebook.com/taktika.me

Invited: Senka Milovanovic Ex Dimitrijevic, Nemanja Vlahović, Isidora Vesnić, Vladan Jaric Pion, Teodora Babović, Milivoje Bozovic, Bane Jovancevic, Milica Mesterovic, Andrej Ilic, Saša Potežica, Nanna Delay, Boskovic Ivan, Milena Jelenkovic, Mihajlo Hfm Kosic, Ivan Zitj Puzic, Uroš Ewoxijanović, Filip Xavi Jovanovic, Rale Raa, Marija Radosavljević, Igor Stangliczky, Dusan Kacarevic show more »