Party: BACK IN THE DAYS PARTY // NED 28.12. //

> >

Party: BACK IN THE DAYS PARTY // NED 28.12. //

U nedelju 28. decembra vas očekuje pravi hip-hop-funky spetakl u klubu Peron. Organizacija FRESH predstavlja:

►►► BACK IN THE DAYS PARTY ◄◄◄

►Takmičenje u hip hop plesu◄ početak u 20h!
Sudije: Teo-Bugarska, Fantasia-Hrvatska, Milica -Srbija / Nagrada: 50e. / Battle za mladje od 20h / Battle za starije od 21:20h / Nema kotizacija, samo ulaz.
prijave na licu mesta od 19:30h

►GHETTO FUNK ŽURKA◄ od 23h
Dj Cut Dem / Češka
Dj Tzek / Hrvatska

Svi vi koji ste ljubitelji Funk, RnB, Hip Hop, Break beat, Dub, ... zvuka ne propustite ovaj party!!!
===============================
Line up:

Dj Cut Dem /Igor Batovanja
Igor je rodom iz Sarejeva. Još kao dečak odlazi da živi u Prag, gde se prvi put susreće sa DJingom, koji mu ubrzo postaje velika ljubav i primarno interesovanje. Vredno je radio i ušao u svet muzike, prvo kao dj na poznatim Českim i Slovačkim break dance takmičenjima, a ubrzo ulazi i u finale Evropskog DMC takmičenja u scratch-u.Tokom godina prelazi na komercijalniji zvuk - RnB, hip hop, base line, 2 step, break beat... Njegov nastup, sem fenomenalnih prelaza, mash up ova i puno scratch-a, ulepšava i njegov hosting jer koliko je dobar na gramofonima toliko je dobar i na mikrofonu, pa nam donosi pravi live show. Danas je vlasnik Urban traffic records-a i rezident Akropolis kluba kao i jedan od osnivaca Bang žurki. Poslednji put je prodrmao Beograd 2005 god. u SKC-u. Nadamo se sjajnom spetaklu i u klubu Peron 28. Decembra.

Dj Tzek /Domagoj Ditrih
Je jedan od najmladjih dj-eva na Hrvatskoj sceni. Odlikuje ga odličan osećaj za zvuk i veoma lagano nas vozi kroz razne žanrove muzike. Najviše voli da miksuje hip hop, RnB i funk sa primesama house zvuka. Trenutno je jedan od rezident dj-eva u zagrebačkom klubu Aquarius. Sarađuje sa poznatim reperom Fil Tilenom sa kojim ide na turneje i ima live nastupe. Prvi put će se predstaviti Beogradskoj publici, za koju je čuo da je jedna od naboljih na svetu.

Ufur je 300din. Garderoba je besplatna.
VIDIMO SE ;)

Invited: Igor Miletic, Marko Knežević, Bojana Dimitrijevic, Bojan Pjevovic, Nikola Subotić, Vjera Mijušković, Domagoj Tzek Dittrich, Ђорђе Цветковић, Danijel Moric, Ante Jerković, Antonio Brkic, Igor Batovanja, Salim Masad, Vera Sablic, Javorko Petricevic, Sabina Kalamujic, Dimce Aleksoski, Branislav Valuh, Lola Blagojev, Ana Prodanovic, Leskur Mirko show more »