Party: DJOHNNY [Naked Butt Famous/ The End/ Whang] London, Uk

> >

Party: DJOHNNY [Naked Butt Famous/ The End/ Whang] London, Uk

DJOHNNY [Naked Butt Famous/ The End/ Whang] London, Uk
ILINA ANGEL

Мала Лондонска Есид Хаус Дј Бајка:

Приказната за Djohnny почнува во 1994 година во златната ера на есид хаус културата во Лондон со Naked Butt Famous вечерите во малиот андерграунд Point Club, но вистински сериозен замав зема со настапите во култниот The End Club во 1999 година.

Како една половина од Дј дуото Harrynjane, Djohnny имал огромно задоволство да настапува заедно со некои од најдобрите диџеи во светот. Andrew Weatherall, Mark Broom, Magda, Aubrey, Mr. C, Layo & Bushwacka!, Terry Francis, Eddy Richards, Dave Mothersole, Марко Настиќ се само некои од нив.
Есид хаус е главниот правец што го дефинира Djohnny и му остана верен сите овие 15 години, константно вртење плочи, надополнет со богат и еклектичен избор на минимал техно грув и бас музика. Djohnny постојано го редефинира и гради својот личен звук. Во постојана потрага по нов материјал, вешто успева да се надоврзе на модерните музички трендови.
Инспирација Djohnny наоѓа од многу страни на светот во денс музиката: почнувајќи од Tin Man и неговиот длабок, мелодичен асид грув, техно обоените хаус ритмови на Dj Pierre, еклектичните тек-жлебови и длабоки техно вибрации на Ben Klock, енергијата и пулсот на Nina Kravitz, до полните техно линии и мајсторското миксање Stacy Pullen и Collin Dale.
Стилот на миксање на Djohnny е развиен од долгите и длабоки микс-сесии во еден од најдобрите глубови, Trade. Има развиено желбата и можноста за градење приказна од и во секој простор и за секоја личност на подиумот. Комуникација, дух и надеж.

Значи, подгответе за една ноќ на есид хаус изненадувања и танцување до самиот крај!

Invited: Ida Delinikolova, Natasha Nati Lazeska, Emilija Lazarova, Aleksandar Celeski, Aleksandra Taneva, Robotek Robotekovski, Ance Volkanovska, Biba Pancevska, Vlatko Dimovski, Fana Aleksovska, Ana Ivanovska, Alexandra Milosevska, Boxi Boxitron, Biljana Katmeroska, Vasko Netkovski, Aleksandra Smilevska, OLivera Dimitrova, Marija Sotirovska, Vesna Arangelovic, Ana Deskova, Kozle Bozle show more »