Party: Easter Rave

> >

Party: Easter Rave

Vodimo vas na nova muzička putovanja po Svemiru!

Line Up:

Dijana Kober [CRO]
Miles Nitch [GER]
Sugar Lobby
Nemanja Koljanic b2b Nikola 5.

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

DIJANA KOBER. Mlada i vrlo perspektivna DJ-ica, koja je u kratkom vremenu osvojila i publiku i kritiku. Bavi se elektronskom muzikom od 2012. i od tada niže jedan za drugim nastupe širom Hrvatske i Slovenije, a nedavno je počela brojati i nastupe širom Europe (UK, Češka,Švicarska). Njeni setovi su se mogli čuti širom sveta po raznim radio stanicama i streamovima. 2014. postaje rezident DJ u underground F Clubu (Zagreb) gde publika prepoznaje njen kvalitet, pa postaje tražena na After party-ima. Kasnije iste godine primljena je u FSOZ team i imala priliku nastupati na Future Sound of Zagreb 2014 - "15th Anniversary", jednom od najvećih festivala u Zagrebu. Sada je jedna od residenta u poznatom zagrebačkom underground klubu Gjuro 2.. Njen stil je baziran na Deep Tech i Techno.

https://soundcloud.com/dijana-kober
www.mixcloud.com/dijana-kober/
http://dj.beatport.com/profile/389298
www.facebook.com/dijana.kober
http://www.residentadvisor.net/dj/dijanakober

MILES NITCH. Istinski, sveprožimajući Techno!!! To bi bio najbolji opis elektronskog zvuka koji se može čuti u Miles Nitch-ovim DJ setovima i produkcijama. Već sredinom devedesetih godina Miles-a je spopala Techno infekcija, koja sve do danas ne popusta. Prva "prava" Techno žurka za njega je bila noć sa Jeff Mills-om u legendarnom Frankfurtskom klubu "Omen" (čiji suvlasnik nije bio niko drugi nego Nemački Techno pionir Sven Väth!). Usledio je niz žurki i festivala po celom svetu, na kojima će đuskati do zore i prikupljati inspiraciju zahvaljujući kojoj danas, iza pulta, odlično zna kako da pretvori svaki dancefloor u ludilo. 2001. godine odlučuje da kupi dva Technics 1210 MKII i kreće da vrti ploče. Sve počinje vrlo uspešno, čak sa pozivima da vrti na žurkama u nasledniku zatvorenog "Omen"-a u Frankfurtu, klubu "U60311". 2010. počinje da vrti na savremenijoj digitalnoj opremi i mnogo više vremena posvećuje dotadašnjem hobiju. Pored kluba "U60311" ubrzo počinje da nastupa i u drugim čuvenim nemačkim klubovima kao poput "CULTeum", "102", "MS Connexion", "Fusion", "MTW" itd, kao i na čuvenom festivalu "Ruhr in love". Nastupao je sa mnogim poznatim ličnostima sa scene kao sto su DJ Rush, Black Asteroid, André Walter aka Stigmata, Umek, The Advent, Angy Kore, Tom Hades, Sasha Carassi, Toni Rios, Drumcomplex, Chris Hope, Eric Sneo, Niereich, Torsten Kanzler, Klaudia Gawlas, Sven Wittekind, Sutter Cane... Kao već ostvaren i uspešan DJ, Miles počinje da radi produkciju i ubrzo izbacuje izdanje na vinilu 2012. godine za etiketu "Complexx Music" (sa remixom Cocoon-legende Toni Rios). Nakon kreativne pause, u 2014. izdaje za etikete "Ausnahmezustand" i čuveni "Driving Forces Recordings", za koju je Abstract zvezda Angy Kore uradio remix Miles-ove hit trake "Bad Body Beat". Miles Nitch je ušao u 2015. godinu u punoj snazi: radi na novim produkcijama i projektima, te će sredinom godine da krene sa booking-om u čuvenoj bečkoj agenciji "Driving Forces". Jedva čekamo da čujemo kakav će nam set pripremiti za nezaboravnu noć u Kafani...yeaaah!!!

https://www.facebook.com/miles.nitch
https://soundcloud.com/miles_nitch

SUGAR LOBBY.

https://www.facebook.com/pages/Sugar-lobby/791362267580413
https://soundcloud.com/sugarlobby https://www.mixcloud.com/sladjana-cirjak/

NEMANJA KOLJANIĆ b2b NIKOLA 5.

https://soundcloud.com/nemanja_koljanic

Invited: Larissa Aileen Forehand, Aleksandra Jelenkovic, Teodora Babović, Dorian Prezimenic, Dražen Krsmanović, Saša Potežica, Mihajlo Hfm Kosic, Dijana Milosevic, Radzolina Tikataka, Svetlana Šimrak, Alexandar Ivkovic, Al Coa, Babic Vladimir, Mairead Mullan, Dobrivoje Stancic, Marko Vuchichevic, Vladan Naskovic, Nađa Mladenović, Kristina Lalic, Stefan Milic, Miljan Jankovic show more »